skip to Main Content
liana

Liana Boogaars

Ik ben Liana Boogaars, oprichtster van Bilingual World en adviseer educatieve organisaties om creativiteit en internationalisering fundamenteel toe te passen zodat kinderen en volwassenen hierdoor veelzijdige wereldburgers worden en hun colourful talents ontdekken en ontwikkelen. Laten we samen bruggen bouwen waarbij taal, cultuur en diversiteit ons verbind. 

“creating, caring, collaborating and connecting brings colour to the world!”

Na de overname van Bilingual Kids in 2017 heb ik de verbinding kunnen vinden en voelen met mijn creativiteit en ondernemerschap. Een platform waarbij ik mijn dromen voor een mooie wereld kan verwezenlijken. Dromen die als kind dichtbij mij stonden en staan; een wereld waarin iedereen elkaar respecteert en accepteert wie hij/zij is. Een visie die ik werkelijkheid wil zien worden; innovatief verbinding maken op een creatieve, jeugdige en verfrissende manier en vooral, buiten de lijntjes en kaders kleuren! 

Als sociale ondernemer inspireer ik graag anderen om met een open blik naar de wereld te kijken, altijd de communicatie met elkaar aan te gaan en je eigen authenticiteit te omarmen. 

“Out of the box ondernemen, thats me in a nutshel!”

 

If you have questions, comments, or that overwhelming urge to say ‘I love you’, shoot me an e-mail.

Back To Top